Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juletid

dan före dopparedagen
härligaste av alla dar
njuter av slapphet
framför klappar o gran
tidens stund är inne
julen är här
varhelst jag vänder mig
lyser ögon av ljus
som glimmande eld
nu sover mina ord
i väntan på tomten
bon noel




Fri vers av ninna
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-12-23 21:08



Bookmark and Share


  Markattan
Du bringar julestämning med din fina dikt.
Buon Natale!
2007-12-26

    Skymningens Miia
Häärligt!

Å så får man inte glömma skinkan som lagas i förväg ...

Snyggt! ^^
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna