Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katter tycker inte om förändringar, de blir skeptiska och måste undersöka allt nytt väldigt noga. Hunden är nöjd när han kollat läget men inte katten.....


Jag gör som katten

 

Hemmet blir sig aldrig
mer likt

Jag går runt som
katten gör

Försöker hitta mig själv
i mitt hem

Mitt hem mitt hus mitt liv
förr sa jag alltid vi

Nu är det bara jag
som försöker
hitt mig själv
ensam i
mitt
hus




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 23:13



Bookmark and Share


  jardan
rader som inger hopp o tack vare katten så finns det en \"myskänsla\" trots allt
2007-12-24

  Yvonne
Bra liknelse med katten.
2007-12-24

  Lejonhjärtas poesi
Du kan konsten att forma orden och likheten med katten är intressant. De är också oerhört njutningsfulla och leklystna och för övrigt har de nio liv!
2007-12-23

    Maria Malm
Sorgset men fint skrivet.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP