Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Anne


Nu är det jul igen i backen

Nu nalkas det nöjda
i röda kulor
sprinterglim och superglam
nu

tomtarna väsnas i snöhöjda backar
när luvorna landar med storan duns

bröt de en nacke?
blev kroppen för lam?
var 19 år inget ?
för

sprättande vitt flyger livsnöjt förbi
när brädan
slår slint

sakta slir, snöiga smågrus
mot platt, där foten satts fast

Nu nalkas det
i droppande blodsnö
jättejul och ja-vad-kul
nu


-------------------


rör du inget längre
för inget rör dig

så landade längtan om tyngdlöshet
i silverdroppande lem-lös-het









Fri vers av Poetnissa
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-24 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa