Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God... hmm, vänta lite nu... måndag


Glad måndag!

Av något konstigt skäl vart jag sugen på skinka,
senap, gröt och sill i en konstig blandning nu på morgonen.

Har jag fått en stroke?
... känner mig lite varmare än jag borde runt nu, vad är det?
Den tjugofjärde december... Vänta lite nu?!
Glömde jag tvätta i år igen? fan...

Det är röda människor överallt...
hmm...

Är det en konspiration?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-24 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen