Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dom med hemsk innebörd

Jag ser en fågel
Som flyger fritt
Över jordens himlavalv

Jag kan se mig själv
Där inne
I hatets mitt

Allt jag ser är ensamhet
Jag vill inte lyssna på predikan
Om att det snart är min tur

Min tur att för alltid
Leva i ensamhet
En dom jag helst undviker




Fri vers av InteJag
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-24 12:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är ensamheten nödvändig för att kunna bibehålla friheten, bevara sig själv i den.
Man måste komma undan dem som skall kladda och besudla, dem som vill låsa in och dra ned.
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

InteJag