Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi människor kan göra så mycket bra för andra varelser, människor så väl som djur. Så låt oss göra det då!


Utan droppar inget hav

 

Avfärda inte

den som

behöver dig

Säg inte att en människa
bara kan göra så lite
så att det inte ens
är en droppe
i havet

Utan

droppar

inget

hav




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-24 12:07



Bookmark and Share


  Yvonne
En av dina bästa dikter. Bokmärker. Applåd!
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP