Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juletid med julefrid

 

Tyst tassande på tå

mörk är ännu natten

 

I sin rymliga mystiska känsla

känner magin i kristallerna glänsa

 

Spänd förväntan

i krusade snören

 

Julen som sådan

 

Där ljusens lågor brinner

lever hoppet

Morgondagen som sedan minner

om dagen som nyss gått

 

Levande blir dagen

med alla löften du fått

i ljuset som tänts

 

Just för dig

 

 

~GOD JUL på er allihopa!~




Fri vers av nettizen
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-24 12:16



Bookmark and Share


  aol
så jättefin applåd så klart
2008-01-06

  Michaela Dutius
Tack för ljuset du tänt i denna dikten nettizen!
2007-12-28

  Bjarne Nordbö
tack.
2007-12-25

  "Silver" VIP
Fint stämningsfullt skrivet.

\"Spänd förväntan
i krusade snören\"

är kanon-bra rader!
2007-12-25

  thyra
God forstättning på julen och tack för varm läsning :)
2007-12-25

  issac.a.m
Godjul på dig..
2007-12-24

  glittertindra
fint och stämningsfullt... :) detsamma, hoppas din dag blir fin idag...
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen