Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen är ingen lätt tid för oss ofrivilligt ensamma.


Julafton

Julaftonskvällen

bjöd på

många

tårar

tårar

tårar

i

min

ensamhet

fanns det

gott om

j u l f r i h e t




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 09:42



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Att julen kan vara en mycket jobbig tid, förstår jag! Tänker på dig Ulla och hoppas att du tar dig igenom julhelgen utan alltför stora emotionella våndor!
Kram Charlotte
2007-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Frihet FRÅN jul är något underbart.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP