Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskling till Dig!

Änglar finns dom?

Jo jag vet

Jag har träffat En!!!




Övriga genrer av Zpike
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 13:57



Bookmark and Share


    söötsnö
jag med=)
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Zpike