Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min syster

du min kära
öppna ditt hjärta
som fullt av skräp
du fyllt
ord som avslut
istället för fortsättning
en ensam dialog
finns inget att få
hårda beslut
som sluter i dom
tänker ej bestrida
sorg du skänker
sorg du får
du är den du är
förstå dig
ge dig den kraft
att förstå oss alla




Fri vers av ninna
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-12-25 20:14



Bookmark and Share


  vega lando
sanningen är ibland enbart vacker mantlad av en lögn

jag läser stor besvikelse mellan dina rader,
uppgivenhet och sorg
men du tror fortfarande,
och det beundrar jag dig för!

sluta aldrig tro
2007-12-30

  Markattan
Syskonrelationer, som alla relationer, kan vara komplicerade och svårbalanserade och gå upp och ner. Du skriver ur hjärtat.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna