Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl min älskade syster

en stor önskan
där du finns
där du aldrig fanns
stänger din dörr
frammför din nos
finns ingen plats för något
bara dig själv
prata med stängda öron
ger dig rätt att spotta
utan känsla av känsla
kramar dig farväl
med sorg, men förstår
ditt förstånd
med all respekt..




Fri vers av ninna
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 20:29



Bookmark and Share


  Dessie 35
den är tänkvärd....fina ord..
2008-01-20

  vega lando
det är vägda ord
det är ord som ettsar sig kvar
det är ord som är ett ont i något som gör ont

tiden kanske inte läker alla sår, men om så bara tar udden av dem. Det är vackert att läsa dig, för det är alltid ditt hjärta jag frontar på skärmen. Och det är stort, och det om något kommer alltid bringa smärta.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna