Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en historia om en ängel som hamnade i drogernas värld och har tagit sig därifrån!


en ängel som knarkar!

djup inandning
vibrationen börjar spida sig över hela kroppen
varför gör jag det här?
jag knarkar inte för att det e kul eller gott
varför?
varför?
kanske vill jag med detta gift döda ångesten!
kanske vill jag komma i en annan plats än detta helvete!
jag springer och springer,,,åt helt fel hål
jag försöker med mitt knarkande
hitta svaren på alla högljuda frågor

jag försöker leva ut min ungdom
och glädja min ungdom
och leva mina dagar

jag vill hitta tillbax till det rena jaget,som jag en gång hade.
men innerst inne vet jag att denna period av ungdommen är borta!
och enda trösten som finns, att stoppa ännu mer gift mot giftet.
giftet som går inom mina städer av sorg.
sorg över misstagen
sorg över misslyckanden, sorgen över mig själv
sorgen över hatet.
och sorgen över min förlorade själ!

mina ben orkar inte bära mig
mina tårar räcker inte till alla minnen
min smärta rinner som en magma ur vulkan,
bränner ner allt levande
och omvandlar det till stoft.

aldrig har jag trott att människan kunde lida,gråta och skrika så förtvivlad
aldrig trodde jag att kniven som skyddar mig kan skada mig.
och lågan som brinner inom mig kunde slockna.

men sånt e livet
fullt med överskningar och utmanningar
och ju mer man lever,ju mer man upplever!
sörj inte över det förflutna,,,ha mästaren sagt!
sant...så sant

nio år sen va det sist
nio år sen va det, då jag börjar veta
jag har förlåtit mig själv,,,för att jag visste inte bättre
nio år sen då jag lämnat mitt hem i helvetet
och idag kan jag njuta av pardiset
och dess jungfruar,dess doft o dess storslagenhet!

tack gudegud att du har visat mig vägen
jag har behövt det bittra smaken av sorg,för att förstå glädjen!
och idag vet jag att jag är älskad av gudomligheten
för med all ångest ville den påskynda min väg till glädjen
så jag slipper ett nytt liv efter detta!




Fri vers av Amoreboy
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-09 01:35



Bookmark and Share


  Manal
en text som talar om ett berört ämne, ett ämne som uppmärksammas mycket.
tack för att du delar me dig
2008-04-01

    Silverbjer
Känslor flödar vackert.. Fina vändningar om hur livet kan smaka så bittert men förvandlas till smältande honung. Man böhöver känna smärta för att veta vad glädje är. Kram på dig!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy