Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försenat grötrim


Juleslut

Tomten raskar över isen
över snötäckt ona
Tomten åt sig tung på grisen
det fick han nu sona

Putz weg




Fri vers av vera gade VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-26 01:44

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Vind
Den var bra! Försent ska frossarn vakna...
2007-12-27

    papillon
Detta måste vara förklaringen på sjötomtens popularitet....
2007-12-26

  Lyckohäxan Enediel
Haha =)
Kul! Riktigt kul!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP