Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kämpa

Kämpat kämpat kämpat,
tror mej nå nånstans bara för att bli knuffad till marken,
slagit mig hårt varje gång

den sämsta

jag är så trött på det
så trött att ja gråter
så trött att ja skunna spy

jag är så trött

alla som nånsin brytt sig
alla som nånsin älskat mig
alla som jag älskat

fortsätter att spotta på mig

vad är det som gör mig så oälskbar?
Vad är det som gör mig så lätt att lämna?
Varför duger jag inte?

för jag har kämpat så helvete!

Nr är det min tur att lyckas? Med nånting..




Fri vers av R-M
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 22:06



Bookmark and Share


    The one winged angel
bra man känner liksom smärtan. den är verkligen inge rolig att upleva.
2008-01-15

  Burn
smärtan känns i orden... blod o smärta o ilska...
2008-01-14

    ~maria~
men vännen...jag vet precis dina känslor, starka känsla i texten..*tröst kram*
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M