Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Andra

Du är precis som alla andra

Alla andra i hela mitt liv

Du var underbar i början

Du var så underbar tills du lärde känna mig

Du är fortfarande den underbaraste som finns

Men långsamt glider du iväg

Lämnar mig med ett krampaktigt grep om dig

Fast jag inte vet om jag vill ha dig

Du säger aldrig nej

Du bara långsamt glider iväg

Ibland närmar du dig igen

Men jag vet att du är för långt borta

Långt bortahur mycke jag än önskar

Önskar annat

Det gör dig inte grym, inte omänsklig, inte ens elak

Du vet nog inte hur illa du gör mig

Att du ibland närmar dig igen är ju allt jag vill

Men det gör så ont

När du glider iväg

Det gör så ont

Att du är precis somm alla andra

I hela mitt liv

Du kom nära

Bara för att gå din väg

Lämnar mig kvar

jag vill ju ha dig

Du förstår inte varför jag blir arg




Fri vers av R-M
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 08:04



Bookmark and Share


    The one winged angel
jag gillar texten. Jag kan liksom fatta hur det är det är så jobbigt och det gör så ont och man blir så arg.
2008-01-15

  Burn
Tycker om beskrivningen av nära - glida iväg, den är dynamisk i dikten, om även naturligtvis smärtsam att uppleva i verkliga livet. Men närhet är ju något så centralt. För de flesta iaf. En mjuk ton dikten och beskrivningen. Fint.
2008-01-15

    ~maria~
ja det känns som om den man älskar alltid glider ur ens grepp, varför duger man inte, vad är det för fel på en? Sånt undrar man ofta, alltför ofta men tyvärr så ingår olycklig kärlek, sorg och ensamhet också i livet hur mycket man än önskar att det inte gjorde det.Fint skrivet.
2008-01-14

    Maria Malm
Besvikelse i raderna, över människor som kommit nära och sen försvunnit.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M