Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrd och skriven i omgångar


Jag är tom

Kroppen skyddar sig med tomhet

För innuti går kampen hård

Den kamp som sliter mig i bitar

Den kamp som gör mig trött och tyst

Gör mig dessperat och otillfredställd

handlingsförlamad men rastlös

Den får mig att hata mig själv

Mindre leva

dag för dag




Fri vers av R-M
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-29 17:13



Bookmark and Share


  Sann
Wow.
Tack!
2008-01-01

  Burn
Första meningen är så bra! och så sant tragisk...jag gillar verkligen den meningen! beskriver hela systemets försvar och konsekvens av något som är för svårt att hantera.
2007-12-29

  NågonAnnans
fin dikt med känsla av det jag också bär...
2007-12-29

    ~maria~
Känslor som jag också känner beskrivna på ett mycket fint sätt. Vackert diktat.
2007-12-29

    sleepwalking
En välbekant känsla som du beskriver mycket bra
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M