Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden flyger iväg




ett år sen


tills nu


nu kom du,
förstör,
lämnar spår, som svart på vitt






och jag älskar det




Övriga genrer av Colle
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-26 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle