Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var stolt över att ha klarat julafton i ensamhet. Men sorgens summa är konstant - trodde väl det......


Rekyl

 


 

Hur dum
kan man vara

och tro att det går att
komma undan

SORGEN

KOMMER

 

IFATT

MIG



A L L T I D

a l l t i d

alltid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-26 21:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Din sorg kommer alltid att finnas eftersom din kärlek är evig, se det som en gåva och jag hoppas att det en dag inte kommer att kännas som ett tungt ok att bära. Mmm sorg kan ju vara så mycket men sorg som saknadens kärlek är vad du känner. Livet är en salig blandning av glädje och sorg och tänk en dag när du ser minnena som er eviga kärleksgåva till varandra. Du skriver starkt och gripande och rekyl innebär att man skjuts tillbaka men innan rekylen går man också framåt i livets vågspel. Du fick mig att tänka till, tack!
2007-12-27

  * Ammi *
ja julen är svår och sorgen blir så klart större o tyngre, men du har nått även en ytterligare \"milstolpe\", så visst får du vara stolt! sorg är inget man lägger under mattan. du har så mkt att ge, så jag önskar dig all lycka och skickar många kramar!
2007-12-27

  charlotte hedendahl
Starkt ! Förstår att julen varit väldigt jobbig!Känner med dig!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP