Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 december, inget nytt

nu har jag minsann drunknat
i alla gamla låtar som
snurrar runt mitt huvud
slingrar runt mina fingrar
och täpper till
all deras tyngd hänger i mitt vänstra öra
i ett litet gulddelfinörhänge
som jag har för att inte dö
men jag dör ändå
det har börjat i örat
och runt mitt finger
och julen har inte kommit än
men prinsessan diana har
hon sitter i mitt rum
stirrar på mig
och hoppas
på en blick tillbaka

men det får hon inte
för alla mina julklappspengar är slut




Fri vers av eliza
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza