Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Men hon fick ju ett hjärta.

Han säger att kärlek är ordens ickevarande.
Hon säger att det är dumheter, dumheter, dumheter och räknar till tio.
Han sväljer hennes stolthet och påstår i tystnad att kärlek är känslolöst.
Hon väntar med att gråta tills toapappret är slut.
Han skrattar aldrig när hon gråter, men gråter inte heller.
Hon tänker att tjugotre böcker och tjugotre skor är ett illavarslande tecken.
Då skrattar han och hon river ner en rulle papper i toaletten och spolar.




Övriga genrer av MaryScary
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 00:42



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

MaryScary
MaryScary