Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlek , utan rädsla

silvertrådar från skyn
bländar ,
våga se det som finns
andas djupt
lyssna
till havets poesi




Fri vers av mia.här å nu
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-27 12:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackerheter som vågar likt havet...poetiskt andas och lyssnar...
2008-01-15

    Lindizz
Mycket vacker poesi, fint skrivet.
2008-01-02

  "Silver" VIP
Mycket vackert skrivet. Att våga se det som finns är en viktig del av kärleken.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu