Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ett par mycket gamla kärleksdikter att förströ den grå dagen med: även jag har älskat;-))


Kärleksminnen

En dröm så skön
en röst jag hört
som en sång
en smekande tröst.

Att älska ett nu
då du var blott du
gav en känsla så lätt
av din hand mot min hud

Ett nu som blev dröm
en dröm som var du
med din sång vill jag le
att nuet är du.

_


Alltid dessa lätta skyar
i mitt sinne
i mitt minne.
Varför inte säga
att jag älskar dig- att jag älskar dig.

Att jag älskar dig
vad säger det dig
ack så litet
intet
det får fara förbi
förbi som vart hjärtats slag
där sorgen ligger i öppen dag.

Vill du äga min sorg
detta glömda svek
vi se och förnimma
i vindens lek
i pulsens slag och hudens smek
i ögats glimt- så tag den då

men ge mig den igen!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 13:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP