Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av vår skrivarvän \"Rimsmeden\" som tillsammans med sin fru skrev den underbar Haikuboken \"fem sju fem\". Hoppas ni har det bra i er skaparhimmel.


Till minne

Orden kom till dig
när du satte dem samman
det blev poesi




Fri vers av Marita Persson
Läst 676 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-27 20:17



Bookmark and Share


  berxper
Du lyckas få kort poesi att bli stort...
Slagkraftigt fint!
2008-01-19

    JJ VIP
Jag håller med Bodil! Vackra ord till vackert minne! Mvh. JJ.
2007-12-27

  Bodil Sandberg VIP
Oerhört vackra rader till minne!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson