Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av dig

Jag försöker teckna bilden av dig
Samtidigt någon annan stans tar du ett steg tillbaka
för att kunna ta in hela din spegelbild
Mörkret sluter sig kring oss
avståndet till dig är alltför långt
Men så plötsligt hör jag den svarta tuppen gala
det gör den bara i skydd av mörkret
Inser att du ännu inte gjort bokslut med livet




Fri vers av Tigerflickan
Läst 640 gånger
Publicerad 2005-05-18 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan