Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Skäggubbar

Åter igen skämmer slemmiga skäggubbar ut sig, sitt kön, sitt land, men framför allt sin religion, en kärlekens religion, som de våldtar gång på gång i unkna kamrar utan ett uns av ödmjukhet, en religion som de leder till offeraltaret utan en tanke på det vansinne som leder dem. Det är en mörk dag för den fria världen, det är en mörk dag för Pakistan, det är en mörk dag för alla som tror på en rättvis värld utan prästpoliser, barnäktenskap och kvinnoförtryck, utan demagogiska, våldsförhärligande sjukligt snedvridna satanister, pennalister som med glädje rycker alla benen av nyckelpigor och kaniner, som värmer sitt översitteri vid eldar där ljuset bränner oskulden till rått sot och ännu mera vrede.
Fri vers av andrasidan
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 22:24Bookmark and Share


  andrasidan
Tack. Den skrevs i affekt, men med en poetisk koll på uttrycket.
Vad gäller drogbaronerna så vet jag bestämt att de inte har självmordsbombare till sitt förfogande, aldig har haft, aldrig kommer att få. Om man skulle forsätta din tankebana skulle talibanerna inte tolerera droger, men det gör dem. Allt för att behålla makten, i evighet, etc. De kapitalistiska droghandlarna gör affärer med vem som helst, men de har inga suicidala tendenser, de vill över huvud taget inte synas.
2007-12-28

  Laijza VIP
En sann erfaren ordhanterare, du andrasidan. Men ändå ser jag eller snarare känner jag brister i din text. Men som allt är det en smaksak. Gillar inte titeln. Men gillar tankarna, bilderna och rytmen i texen. Gott så!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan