Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen efter min man tar aldrig slut. Vandringen är långsamt och ensligt trist.




Enslig vandring

 

Vägen

enslig

mödosam

oerhört lång

och

jag

undrar

ofta

när jag

ska komma

till vägs ände

om jag hinner det

innan mina livsdagar

är

över




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 00:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det undrar vi kanske lite till mans - om vi ska hinna till vägs ände- eller om vandringen får ett tidigare slut.
En dikt som berör djupt
2007-12-28

  Åsa Gustavsson VIP
Å hoppas
såklart tar det tid
du har skrivit så man förstår precis
jättevackert
och sorgesamt
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP