Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade sa ofta till mig "skriv Ulla, skriv". När han inte hade långt kvar lovade jag honom det. Nu håller jag mitt löfte......


Skriv skriv

 

Lova

att

du

skriver

sa

han ofta

och

hans

ögon

lyste

kärleksblått

och

jag

vill

tro

att han

vet

nu

att jag

inte

kan

sluta

skriva

om

det som

uppfyller

mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 01:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man kan skriva
sorgen ur sitt hjärta,
all smärta, så den hamnar
på papprets svärta...
Jag vet, jag har varit där...
Den metoden bär...
2007-12-31

  charlotte hedendahl
Väldigt fint! Han visste att det skulle hjälpa dig när han var borta!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP