Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon han han hon hon hon han han




apatiflörtsbortförklaring

Det måste hon ju förstå - att jag inte kan gå

Hon är min oskylldiga sommarflört
fast då höst blir till snö 
- i min årliga depression över mitt årliga liv
  med mina årliga förluster över mina årliga drömmar.

För det måste hon ju förstå - att jag inte kan gå

inte kan det väl skada henne,
hon som pratar så lustfyllt om själen 
och om kärleken
inte
om det bara är jag
som depressionsflörtar - eller två eller tre eller fyra
om det bara är jag
som njuter 
av hennes drömfyllda värld - eller två eller tre eller fyra
jag behöver det ju
bara
i ett par veckor, 
en månad
eller två

tills vintern är här
tills vi alla ställt om oss
till det lilla

och nu är det ju ändå bara jag - eller två eller tre eller fyra
...
För hon måste ju förstå - att jag inte kan gå

så är hon bara min första - andra tredje fjärde
i höst
så än är allt okej med mig - och min sambo

Jag behöver ju bara få
lite årligt liv
så blir allt årligt bra igen,
för det är nog bara jag
som känner så här - och han och hon och de och dem
bara jag
och inte
min sambo

Ja och vem behöver väl lycka nu igen
när man faktiskt har kännt det
en gång för länge sen - eller sett det på TV

för det måste hon väl förstå - att jag inte kan gå

För vad är väl hennes insubstansiella kärlek
när min sambo och jag har en möbel 
som vi kan köpa ny när den bli gammal

Det
är ju faktiskt min lycka ändå

ja det måste hon ju förstå




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-28 12:57



Bookmark and Share


  Thurizas
uj vilka tankeställare du ger,nästan som käftsmällar slår dom med ord!hit me baby;) sa väll den där brittan i någon text va? hit me baby one more time,och en tredje och en fjärde..
sedan kan vi räkna ner till ett från fyra eller fem,vad gör väll de om de ytliga går hem?

tokbra text med tankeställare=)

*kramar*
2007-12-28

  objekt3
Fängslande depressionsskildring.
Remember: Lycka gör mig glad! :D
2007-12-28

    Nattviol
nog kan man förklara bort
resten av sitt liv..
för det trygga
det säkra
sen att man mår skit är
en heeelt annan sak!
ett piller nån???
allt är bara snack
det är ingen som vågar
ta klivet ut i det okända
hellre möblera om hemma
köpa nytt.. måla om..
somna med ryggarna mot
varandra
klart man inte kan gå då!!

bra fångat, dina tankar
hittar orden, öppnar känslan
för... varför man drabbas av
årliga depressioner..

kram
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken