Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se



Ögon fascinerar mig

det magiska i en blick

vad som ses

och vad som känns

när man ser

och när man ses

och

vad du tror

... vad jag tror jag vet

när vi ser varann

utan att blunda

eller

titta bort

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-28 15:28



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja..här använder jag ditt ord i dikten..fascinerande..det är vad den här dikten är..snyggt!!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen