Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we\'re going down


Du blev så annorlunda
Det förändrade allt

Den tog bort all glädje
Även mitt i sommaren var det kallt

Det kommer aldrig bli bra igen
Himlen kommer inte bli helt molnfri
Skuggor bildas överallt
Som bevis på att världen föll

Den föll för dig pappa
Vi föll för dig

(samtidigt som du tappade dig själv
i fallet)




Fri vers av sleepwalking
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-28 16:32



Bookmark and Share


    CaMillA
Jättefint skrivet, men som sorglig...
2007-12-28

  Junibarn
så underbart fin. varför har ingen kommenterat?? (förutom jag. då) *applåd*
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking