Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade F.. x3



Jag pressar ner strängarna på min Fender
i ett försök att fly verkligheten
Jag vårdar den ömt med mina bara händer
Den är sann kärlek för mig

- - - - - -


Du bakade kakor med kärlek i
Och du gav dem till oss alla

Det är inte svårt att se det nu
Vilka som är ute efter att få andra
att falla

- - - - - -


Låt det bli som förut
Om endast för ett ögonblick
Låt oss få begrava sorgen
Om det kan göra skillnad




Fri vers av sleepwalking
Läst 585 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 16:37



Bookmark and Share


    CaMillA
Fint skrivet! Tänkvärt med undertoner
2007-12-28

  Junibarn
gillar ditt rim <3
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking