Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och ...

varför envisas vi

att ge ord
till sådant


som inte finns

rätt och fel- låt oss förinta





Fri vers av Det negativa rummet
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet