Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev som bildtext till en bild som jag tyvär inte kan ladda upp just nu :/ Nåja, håll till godo med texten


Ödeståget




Nån dag ska vi försvinna för att aldrig mer komma tillbaka
Nån dag ska vi ta Ödeståget till Slutstationen
och nån dag ska det tåget rädda oss från allt det gråa, fula

Nån dag ska vi följa rälsen
ut och bort och aldrig mer ska vi känna rädsla
för Ödeståget ska ta oss till nya platser




Fri vers av CaPsyco
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 21:45



Bookmark and Share


  Scar
Den här var skön =)
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco