Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desorienterad utan min älskade vid min sida. Han återkommer aldrig och det kan jag inte förstå.....


Vad gör jag här

 

 

Att tillhöra

vara delaktig

i nuet

hm

hm

nja

nja

det vet jag inte

precis

Nuet - var det

inte det som

passerade

alldeles

nyss

 

då tillhör jag

det

förflutna

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-12-28 22:51



Bookmark and Share


  Yvonne
Klurig fundering. Jag ligger nog också lite efter i tiden ibland.
2007-12-29

  vera gade VIP
Att fläta samman-
ett steg i taget framåt
med andetaget
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP