Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Frusna fingrar tar sig igenom mp3n
ström av ljud som kletar fast
små noter på trumhinnan.

Skrapat nagellack
trillar undan för dagens hud
och beröring.

Blandar sedan mössor
med alla springande skor
till spårvagnen som plingar
och åker fel med otillgängligt
utrymme och massa svordomar.

Kalla minuter läser Elvis
och längtar efter egna ord
som läser upp sig själva
tillsammans med allmänheten.

Så egendomligt full
av tomma krav och
undangömd motivation.

Nyss och länge sedan kysst
av slöhet
är nu mer instängd
i dess kropp.

Infryst och ensam med
dina avbitna fingrar
i min mun.
Och förklädd i din hud
blir min dröm.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 575 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-29 00:12



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
jag minns den här.
den är väldigt älskad av mig.
så oerhört bra skriven.
2010-12-14

    vilgot hellros
denna gilla jag!!
2010-03-25

  blaite
Fan du e bra..
2009-12-23

  aftermath
snygg betraktelse
undrar vad som lyssnades på i mp3..
2008-01-09

  Jer
Känns som om jag satt bredvid er där på perrongen och tjuvlyssnade på musiken och snacket. Bra präntat med både nostalgiska och vedmodig inslag.
2007-12-29

  Patrick K
Jag gillar ditt avslut. bra skrivet rakt igenom!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér