Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostnätter

Vad har du tänkt, mitt barn
där du vandrar mellan frusna grenar
tassandes på tå längst älvens kant
den som är täckt av sköra isar

Har du någon gåva
du vill överräcka till universum själ
eller har du ett par andetag du vill ge
till den döende?

Utför ditt värv i natten
som klingar av frusna vintertoner
stjärnorna visar vägen då månen sover
och du kan värma dina röda barnahänder
mellan mina när morgonen gryr




Fri vers av Jess81
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 00:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker - sprödstark, varm och kärleksfull!
Superb helt enkelt
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jess81