Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chokladpralin

längtans puls
är som ljuvlig choklad

låt dig smältas
i min mun




Fri vers av mia.här å nu
Läst 569 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-29 01:32



Bookmark and Share


  KristinaE
ja, år efter år och även i år - sötma i eftersmak!
2008-12-29

  Ronny Berk
så fin poesi med längtans läppar som längtar efter godsaker...ja..
2008-01-15

  Lejonhjärtas poesi
Längtansljuvt!
2008-01-01

    Trast
Choklad - underbart!
2007-12-29

  Madjori
Mums! Låter verkligen gottigottgott...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu