Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets slut

 

Ser tillbaka på året som gått

Mycket har hänt

förändringar av stora mått

 

Nyknutna vänskapsband

och jag fann min plattform

i kärlekens land

 

Jagat avundsjukans

svartmålade tunga på flykt

 

Mycket har hänt

under året minsann

Och vad vore väl Poeter.se

om inte alla ni underbara fanns?

 

Så Tack min vänner

för året som gått

Och jag önskar nästa år

ska bli lika gott

 

~Om inte bättre~

 

~*~

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-29 10:13



Bookmark and Share


  Thommy
Får önska dig det samma och visst kommer nästa år bli bra.
2007-12-30

  issac.a.m
vackra rader...
2007-12-29

    ej medlem längre
Nästa år kommer att bli kanon! haha
Gott nytt år!
2007-12-29

    Lindizz
Mycket fint skrivet vännen, önskar dig ett gott nytt år. kram
2007-12-29

  glittertindra
gott nytt underbart år!! :)
2007-12-29

  thyra
Detsamma till dig nettizen och tack för alla dina underbara texter.
2007-12-29

    sunnanvind
Tack för så fina rader från en fin tjej! Vet du gumman...jag önskar dig ett riktigt underbart år med följande lika underbara år i din nya framtid! Stor kram!/Sunnanvind
2007-12-29

  Söder
Ja, sannerligen, visst var det ett händelserikt år. Nu blir det spännande att se vad det nya året har i sina gömmor. Må det bli minst lika gott.
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen