Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte motstå

himmlens port är tjock och grå
änglarna gråter
vinden ryter

min vän
havet lockar ....en galen melodi
kan inte stå emot

kom matte nu går vi





Fri vers av mia.här å nu
Läst 525 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-29 10:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en naturlyrisk skildring med löplina...eller kan det vara husse som kallar...
2008-01-15

  Madjori
Tur att det finns något som lockar i detta nattsvarta mörker....
(Håller på att bli helnipprig här och säger än en gång...kan någon tända lampan där uppe).
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu