Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget Första-Maj-Tåg

Någon sa att han skulle skratta åt mig

när jag gick där i mitt egna Första-Maj-Tåg

Bärandes på mitt alldeles egna plakat

där det står:

Jag vill ha ALLT - NU!

Jag kan inte se någon anledning att skratta

Jag ser inte heller någon anledning till gråt

Jag vill ha ALLT

och jag vill ha det NU

vill ju inte vänta en enda sekund

på att få just det som jag vill ha




Övriga genrer av soldis
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-01 19:55



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Bär så gärna den fanan! För inte fan ska du gå ensam, det är ju inte ens ett tåg!
2008-01-02

    Nattviol
AAAHH!

äntligen ett tåg jag
kan tänka mig att
till fullo delta i!!!

yessss - vill HA ALLT!

*S*
2008-01-01

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar* Så ska det låta!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis