Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret och ljuset



Jag är mörkret ljuset skyr

en sakta fallande evighet

lösgjord från mig själv

från mörkret i mig själv

ljuset binder mig

i tunna slamsor

i ögats explosiva

min hela existens

är en motsägelse av mig

jag är ljuset mörkret blir

den andra sidan av samma gravsten

tomma sidan som gör mindre ont

inte den skrivna sidan som läses omfamnande

och tröstande

tyst

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 17:44



Bookmark and Share


  am
du har taktkänsla, väldigt vacker poesi
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen