Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en annan av Bästa Vänner


När vinterisen ligger klar

Tårar faller tyst
som snö i gatljus
där jag står osäker på
om det är sorgsen nostalgi
eller glada minnen
som blandar sig
med allt det vita

Snö som snabbt smälter mot
varm hud när livet ständig
förändras, glider i sär
med minnen av alla de
gemensamma stunder
vi haft under år som
jag älskat

Jag saknar dig mer
än du kanske tror ibland
som nu i gatljusets dystra sken
med tår som bekräftar
vad vi ändå alltid vet
att vi för evigt kommer ha
kvar en vän

// Till dig, E




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 994 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-29 20:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert...mycket vackert...Jag vill göra ett *Bokmärke* här! Tack!
2008-02-04

  Piann VIP
Underbart skrivet...känns i hjärtat direkt. Kram
2008-01-07

  Michaela Dutius
Oerhört fint epos till en vän också detta- du är rik- har många vänner
2007-12-30

    ~maria~
vackert,vackert .. finns inget mer att säga..så himla fint..
2007-12-30

    Trast
Vemodigt.
2007-12-30

    ej medlem längre
Men du! Vilken fin poesi du skrivit här!:)
Bravo!
2007-12-29

  Lyckohäxan Enediel
Så vackert...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes