Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två existenser i enhetlig konflikt


Metallen skar så tunt att den verkar smälta in genom huden,
inget blod följer då feta fingrar pressar eggen sakta sakta framåt och inåt djupare.

Endast en tunn rak linje i rött lämnas där köttet har skurits itu,
och huden runt snittet, rosafärgat och mörkt rött i strimmor.

Fast ibland behövs ingen metall,
det räcker med snabba, tunga andetag.
stressade hjärtslag och
en vänligt sinnad huvudvärk.

Då vet man att man lever...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 86 gånger
Publicerad 2007-12-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen