Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får göra som du vill




SRIK UT!


SKRIK HÖGT!


SKRIK DIG HES!




Det är ändå ingen som hör dig














(för de har öronproppar allihop, och de kommer aldrig ta ut dem)







Övriga genrer av CaPsyco
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 23:03



Bookmark and Share


  Angeldust
Får hjälpas åt med att få ut öronpropparna annars kanske dom växer fast.kram igen från Tinny
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco