Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Numera går inget av sig själv som förut, innan min man dog. Nu är dagarna en kamp, som om de måste erövras på nytt varje dag. . . .


Erövring

 

Självklarheten

finns inte mer i livet

var dags erövring




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP