Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 gånger 8 = trivialt



se men inte röra
fingrar vill förstöra

le men inte skratta
det borde du nog fatta

önska men inte tro
du sjunker snart ner i din sko

viska men inte tala
ingen lyssnar, söta rara

på avstånd men inte nära
jag älskar dig, min kära

slå dig själv men inte andra
vi skall alla den vägen vandra

gråt gärna men inte skrik
din röst kan väcka lik

sömn men inte dröm
tankarna sliter i din söm

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 01:23



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
det här gillar jag!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen