Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. och endast tomten är vaken

Sen nattpromenad
i sällskap av dalande flingor
landande på täta granar
genom tyst vinterlandskap

Enbart akompanjerad av
knarret under skorna
ty snön var kram
den första jag fått på länge

och i stor längtan av en..




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 922 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-12-30 01:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt vinterknarrande dikt!
2008-02-04

    Karin_
Ljuvlig dikt om vinterns skönhet. Bra!
2008-02-01

  Linen
Det blev ju en fin liten text.
Kramsnö, det låter så avlägset..!
2007-12-30

    ej medlem längre
Va tusan skrev jag...inte längtar man efter nya skor i detta euforiska tillstånd som du beskriver här. Det förstår jag nu:)
Kanske att få dela detta tillstånd med någon kär vän och önskan om mera snö att krama:)))))
2007-12-30

    ej medlem längre
I stort behov av...nya vinterdojor?????
En vinterkramig härlig text!
2007-12-30

  Jessica Ebbesson
Din nattliga promenad bjuder på många ljud och fina bilder.
2007-12-30

    ~maria~
Finurligt de där med kramen..de gillar jag mkt,skit bra skrivet :)
2007-12-30

    eva m h
Så underbart!!!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes