Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den föll lite mot slutet, efter den första tomma raden...



Jag har en liten dröm,
en enkel dröm,
en oförarglig dröm,
en helt overklig dröm
... det handlar om kärlek, du vet,
känslan av tillhörighet,
om nonsens av betydelse för två personer,
om kalla fingrar mot varm panna
... ja, om drömmar kan bli sanna,
inte allt, men kanske en liten del,
som ett luddigt rosa skådespel
där absolut ingenting går fel
... jag vet inget mer,
jag går på det jag ser,
drömmen går över min expertis,
jag kan eld, mörker och lite om is
... kärlek är ett frågetecken,
som den där gula fläcken
... den i ögat, du vet
varför är den där?
fyller den någon funktion?
... är det blott en konspiration?
En komplott av irritation?
... undrar varför jag talar på rim?
inte ens bra rim, dåliga... som typ, lim...
Varför är du så bister?
Min mun är full med klister!
Hur sa?
Halv fem!
Dags att gå hem...

... usch.... ber om ursäkt...
jag borde väl gå med nån en sekt...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-12-30 01:40



Bookmark and Share


    ~maria~
Nä be inte om ursäkt..du skriver jätte bra! gillar den här,skit bta gjort :)
2007-12-30

  NågonAnnans
cool dikt!;o)
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen