Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dålig ursäkt


Tror inte jag känner dig
inte på riktigt, inte i sanning
Men du känns inuti mig
... då du gnager i min vänstra tinning

Som pulserande huvudvärk
Är du sann? Nej, säger du. Jag är
... ett emotionellt underverk
Skapad av förkastade behov på insidan här

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 129 gånger
Publicerad 2007-12-30 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen