Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andas är för mej tillräckligt för att känna tacksamhet för livet.


andas och du vet att du lever

Jag hör dej andas och vet då att du lever.
Tänker på hur mycket jag vill ha för att bekräfta min existens.
Maskinens väsande,och när det tystnar finns du inte mera.
Snabbt försvinner livet, jag finns kvar men är ändå inte nöjd.
Små som stora liv,utan puls finns vi inte,hur mycket än vi ropar.
Natten är över,du lever,din son lever,jag känner min puls.
Går till hotellet,känner mej fridfull,vet att jag kommer att sova och vakna.
Det fanns dagar då jag inte visste om jag skulle få höra min andning,
och jag brydde mej inte heller.
Just idag är jag tacksam, jag lever,ser snön som ligger som ängla vingar
detta är min morgon och jag känner min puls.




Fri vers av birgitha
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-30 07:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Bra skrivet!
Med nerv o känsla...
2008-02-02

  Michaela Dutius
detta är min morgon- och jag känner min puls- där ska vi stanna i nuet- vackert skrivet
2007-12-30

  Åsa Gustavsson VIP
detta är min morgon och jag känner min puls

Så enkelt och självklart
och i samma andetag

så stort!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
We\' re alive, take a deep breath, som härliga Jennifer Brown sjöng en ljum augustiafton i Gävle för ett antal år sedan.
Jag glömmer det aldrig.
Det skall kännas att man lever.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha